Till Salu

Just nu finns inga kaniner till salu

 '
   
TILL SALU
TILL SALU
   
   
   
      
   
 
   
   


   
 

 
   
   

 

 


Köpinformation

* Ungarna levereras tidigast vid 7 veckors ålder. Alla mina kaniner är renrasiga.

* Alla kaninungar säljs grundskyddade mot Kaningulsot (RVHD) upp till 3 månaders ålder, sedan bör kaninen vaccineras.

*Priset på potentiella utställnings/avelsdjur är 550-700:- beroende på stam. Kaninavelsföreningens stamtavla, skötselråd och mat som de är vana vid medföljer. Garanti mot diskvalificerande fel (t ex fel färg, teckning, öronställning och felaktigt bett) lämnas. Dock inte vikt och hakpåse eftersom det är till stor del miljöbetingat!

*Kaniner som säljs som keldjur kostar från 300:- styck. Skötselråd med kaninens födelsedatum och färg, namn på föräldrarna samt mat som de är vana vid medföljer. Garanti mot bettfel, men inte exteriöra fel, lämnas.

* Bokningsavgift på 100:- tas ut vid förbokning av kaniner för att undvika att folk tingar kaniner och sedan inte hör av sig. Bokningsavgiften dras sedan av på det ordinarie priset då kaninen hämtas. Bokningsavgiften kan enligt överenskommelse sättas in på mitt bankkonto eller betalas kontant.


* Kaniner är utmärkta husdjur till såväl barn som vuxna, men vuxna måste alltid ha huvudansvaret när det gäller hantering och skötsel av levande djur. Jag säljer inte djur till barn/ungdomar under 18 år utan föräldrarnas tillstånd.

* Jag älskar mina djur och vill att de ska komma till seriösa, långvariga och bra hem. Jag ställer upp även efter köpet om du har frågor eller behöver råd, det är bara att höra av sig!

* Om djur som du köpt av mig någonsin måste omplaceras så uppskattar jag om du vänder dig tillbaka till mig i första hand. Kanske vill jag köpa tillbaka kaninen eller kan hjälpa till att hitta ett nytt bra hem.

 

Copyright© 2003-2011 Carin Öhman